Перга з Карпат

    Повернутися назад    

Перга – це справжня скарбниця природних вітамінів, мікроелементів, білків, ліпідів, ензимів, біологічних каталізаторів та інших біологічно-активних сполук. В природі не існує іншого більш висококонцентрованого біоактивного продукту ніж перга, яку справедливо називають «бджолиним хлібом». Вчені виділяють в перзі більше 400 найрізноманітніших органічних та мінеральних речовин, що знаходяться в збалансованому природному поєднанні.

Перга – це продукт переробки бджолами квіткового пилку

Цей процес відбувається в стерильних умовах бджолиного гнізда. При цьому в перзі формується потужний біоактивний комплекс, збільшується кількість вітамінів (групи Е, В), ферментів та органічних кислот (зокрема молочної та янтарної кислоти).

Перга має форму грудочок різного кольору від жовтого, коричнево-оливкового до темно-коричневого кольору з характерним пилковим та медовим ароматом, солодкуватим специфічним смаком і приємною кислинкою.

Лікування пергою

Дія перги на людський організм носить комплексний характер. Вживаючи бджолиний хліб, людина впливає не на окремий орган, а на весь організм. Унікальність перги в тому, що вона не викликає алергії.

Перга використовується при захворюваннях викликаних порушенням обміну речовин (діабет, відставання в рості та розумовому розвиткові дітей), сечостатевої системи (простатит, аденома, нефрит, імпотенція, порушення сперматогенезу), ендокринної системи, (ендемічний зоб), печінки (хронічний гепатит, холангіт).

Вживання перги покращує засвоєння поживних речовин організмом людини, тому її рекомендують при виснаженні організму, після операцій, пологів, при високих фізичних та розумових навантаженнях, спортсменам в період інтенсивних тренувань та під час змагань.

Перга стимулює моторну функцію організму, покращує мозковий кровообіг.

Покращує зір.

Попереджує появу новоутворень.

Нормалізує роботу печінки, відновлює функцію її тканин, стимулює відтік жовчі, при відповідному дозуванні може призвести до видалення піску та камінців з жовчного міхура (під наглядом лікарів).

Успішно використовується в системі реабілітації після хіміотерапії та інших джерел підвищеного опромінення: комп’ютери, АЕС та ін.

Регулярне вживання перги сповільнює процеси старіння організму, продовжує життєвий потенціал людини та працездатний вік, стимулює нервову та розумову діяльність.

Перга з успіхом використовується при недостатній секреторній діяльності шлунку та кишечника, гормональних та ферментативних відхиленнях в роботі організму, чоловічому та жіночому клімаксі, імпотенції, в системі лікування безпліддя.

Спосіб вживання:

Приймають пергу повільно розчиняючи 1ч.л. (3-4г) препарату в ротовій порожнині 1-3 рази в день за 10-15 хвилин до прийому їжі. Здебільшого, курс вживання продовжується до 3 тижнів. Повторні курси проводять після 1-2 тижневої перерви.

    Повернутися назад